Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Με σεβασμό στο περιβάλλον και οικολογική ευαισθησία, η Μαρίνα Μουμούρη ξεκίνησε το 2005 μια μικρή επιχείρηση συλλογής τηγανελαίων με έδρα το Αίγιο. Η αρχική δράση της επιχείρησης περιοριζόταν σε λίγα κοντινά χωριά του Αιγίου και κατά κύριο λόγο στα απόβλητα οικιακά έλαια. Καθώς περνούσαν τα χρόνια, οι ανάγκες μεγάλωναν, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο πολλοί επαγγελματίες να ζητούν από τους οδηγούς της επιχείρησης να τους συμπεριλάβουν και αυτούς στο δρομολόγιό τους. Οι δεκαπενθήμερες επισκέψεις στα διάφορα χωριά φαινόταν πια ότι δεν ήταν αρκετές και οι ευχαριστημένοι πελάτες της MOUMOURI OIL μιλούσαν με επαινετικά σχόλια και σε άλλους ιδιώτες και επαγγελματίες. H γρήγορη εξυπηρέτηση των φορτηγών, ο καλός χαρακτήρας των συνεργατών της MOUMOURI OIL και η συνέπεια στις συναλλαγές τους, κέρδισε γρήγορα την εμπιστοσύνη τους.

Σαν αποτέλεσμα, η MOUMOURI OIL επεκτάθηκε σιγά - σιγά σε ολόκληρη την Πελοπόννησο, την Στερεά και τη Δυτική Ελλάδα. Μεγάλωσε ο στόλος των αυτοκινήτων που εξυπηρετούν τα διάφορα εστιατόρια και ταβέρνες, αναπτύχθηκε το δίκτυο των συνεργατών ώστε να μπορεί να παρέχει καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση στους πελάτες της.

 

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ

Θα ήταν μεγάλη μας χαρά να σας γνωρίσουμε, να σας δείξουμε τον τρόπο με τον οποίο εργαζόμαστε και να απαντήσουμε σε τυχόν ερωτήσεις που μπορεί να έχετε. Πιστεύουμε, όχι στις εμπορικές συναλλαγές, αλλά στις φιλικές σχέσεις ανθρώπων που εκτός από το κέρδος που μπορεί να αποκομίσουν από μια συνεργασία, έχουν ευαισθησίες για το περιβάλλον και το μέλλον των παιδιών μας.

Σαν εταιρία χορηγούμε στους συνεργάτες μας ειδικό δοχείο συλλογής λαδιών MOUMOURI OIL χωρίς καμία επιβάρυνσή τους, Επίσης με την παραλαβή των τηγανισμένων ελαίων χορηγούμε δελτίο παραλαβής το οποίο οι πελάτες μας μπορούν να επιδεικνύουν σε κάθε έλεγχο υγειονομικής αρχής.